VITALITET - FRA MULD TIL MAVE

25. Juli 2020 kl. 10:00

'Vitalitet - uden mad og drikke duer helten ikke'

Kvaliteten og sundhedsværdien af vore fødevarer er blevet stærkt forringet over de seneste 50 år. Det skyldes en række faktorer; overdreven industriel dyrkning, uegnede sorter og hårdhændet forarbejdning. Det handler om at tage skeen i egen hånd, skaffe sig den nødvendige viden og handle på det. 

På denne workshop vil vi arbejde med at få den nødvendige viden om vore fødevarers vitalitet (livskraft) og sundhedsværdi, og om hvordan vi i praksis får disse kvaliteter op på tallerkenen. Vi lærer at anvende både grøntsager, frugter, krydderurter og lægeurter på en sund måde i den daglige madlavning.

Underviser Jens-Otto Andersen

Jens-Otto er uddannet agronom, har en Ph.D. og arbejder som forskningskoordinator i Biodynamisk Forskningsforening de sidste 20 år. Han er manden bag biokrystallisationsmetoden.  I 2017 udgav han bogen: 'Viatalitet - Fra muld til mave" om fødevarekvalitet.  Se https://www.vitalitet.org/

Forplejning

inkluderet i billetprisen følger en lækker vegetarisk frokost samt the/kaffe. Maden laves af af  kogekone Solveig Fries fra Grobund. Har du nogen allergier, så skriv venligst dette på forhånd til kogekone@groskab.dk
 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.vitalitet.org/

GroSKAB
Dette event er en del af en lang række mindre begivenheder som foregår på Grobund Fabrik denne sommer 25 juni - 26 juli, under navnet “GroSKAB”. Se alle GroSKAB begivenheder her: www.groskab.dk

Arrangør: Biodynamisk Forskningsforening

Billetter til VITALITET - FRA MULD TIL MAVE
25. Juli 2020

Billettype Pris   Antal  
Vitalitet - uden mad og drikke DKK 200,-
+ gebyr DKK 5,75
Læg i kurv

VITALITET - FRA MULD TIL MAVE

25. Juli 2020 kl. 10:00

'Vitalitet - uden mad og drikke duer helten ikke'

Kvaliteten og sundhedsværdien af vore fødevarer er blevet stærkt forringet over de seneste 50 år. Det skyldes en række faktorer; overdreven industriel dyrkning, uegnede sorter og hårdhændet forarbejdning. Det handler om at tage skeen i egen hånd, skaffe sig den nødvendige viden og handle på det. 

På denne workshop vil vi arbejde med at få den nødvendige viden om vore fødevarers vitalitet (livskraft) og sundhedsværdi, og om hvordan vi i praksis får disse kvaliteter op på tallerkenen. Vi lærer at anvende både grøntsager, frugter, krydderurter og lægeurter på en sund måde i den daglige madlavning.

Underviser Jens-Otto Andersen

Jens-Otto er uddannet agronom, har en Ph.D. og arbejder som forskningskoordinator i Biodynamisk Forskningsforening de sidste 20 år. Han er manden bag biokrystallisationsmetoden.  I 2017 udgav han bogen: 'Viatalitet - Fra muld til mave" om fødevarekvalitet.  Se https://www.vitalitet.org/

Forplejning

inkluderet i billetprisen følger en lækker vegetarisk frokost samt the/kaffe. Maden laves af af  kogekone Solveig Fries fra Grobund. Har du nogen allergier, så skriv venligst dette på forhånd til kogekone@groskab.dk
 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.vitalitet.org/

GroSKAB
Dette event er en del af en lang række mindre begivenheder som foregår på Grobund Fabrik denne sommer 25 juni - 26 juli, under navnet “GroSKAB”. Se alle GroSKAB begivenheder her: www.groskab.dk

Arrangør: Biodynamisk Forskningsforening

Grobund
Kaarsbergsvej 2, 8000 Ebeltoft

Adresse

Google Map
Copyright © 2011 - 2020 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør
-

Kontakt arrangør


Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?