BLUES N FOOD

25. Oktober 2019 kl. 19:00

Blues n' Food

- Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 -

Entré + mad 300 kr. (medl. 250 kr.)

Sommer er blevet til efterår, men det afholder os ikke fra at lave et af sæsonens sidste grill–arrangementer.

Det bliver med bål, røg og en skøn aften der dufter af barbecue, grillkul og fed blues.

Kulturloft på Maltfabrikken inviterer til Blues n Food med Lars Hagemann og HP Lange der tænder op for de helt store gryder under den åbne himmel. Det bliver outdoor cooking i STOR stil, når arrangementet BLUES n’ FOOD lander i Ebeltoft. 

‘Man kan jo grille udenfor året rundt, så vi håber på fulde huse når vi inviterer til bål, store gryder og grillet godt fra havet' fortæller Morten Fjord der er formand for Kulturloft 'Og så er det godt hold af blues-folk der i Ebeltoft vil ledsage den fantastiske mad'. 

Der er krydderier i Blues & outdoor cooking

’Jambalaya, Crawfish Pie, Filé Gumbo’ lyder omkvædet fra den kendte creolske sang … og netop cajun køkkenet og musikken er på scenen i Kulturloft”. I foråret lavede vi et lignende arrangement, hvor Lars Hagemann fra Flyvefisken stod i røg og damp ved grillerne udenfor det gamle Kulturministerie ... Folk elskede det! Derfor regner jeg da også med udsolgt” lyder det Morten Fjord. ”Det bliver første gang i vores nye sted på Maltfabrikken, og stemningen her er fantastisk. Og det at kombinere skæve oplevelser og interessante artister går åbenbart rent ind hos ebeltofterne … det er nemlig et af Ebeltofts største madmennesker og fire af landets bedste bluesmusikere der står på menuen”.

I 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han  aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues. 

Cd’en har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering:

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.

- Thomas Treo, ekstrabaladet

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.

- Jakob Wandam Bluesnews.dk

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken  - 6 stjerner

- Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.

- Claus H Larsen, Root zone

Bandet på cd’en såvel som live er den sædvanlige trio bestående af HP lange på guitar og vocal, Dave stevens på bas og JK Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefaas trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.

Den nye cd er den 10’ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP lange kåret som årets bluesnavn.

I 2016 fik han årets ærespris af Blueskartellet Horsens.

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.
 

H.P. Lange: Vocal, guitar

Dave Stevens: Kontrabas

Niels Bonefaas: Banjo,fiddle

Jens Kristian Dam: Trommer

Discografi:

1995              Stop Breakin’ down (Midget Records)

2000              Ain’t jivin’ (Midget Records)

2002              Take me home (Midget Records)         

2004              Alongside the blues (Midget Records)

2006              The Delta Connection (Midget Records)
2007              Change sometime (Midget Records)

2008              20 years anniversary (Midget Records)
2010              Saturday night – Sunday morning (Bangforlag)
2013              Motor Blues (Motorploven)

2016              Travelling man blues (Big Gumbo)

Arrangør: Ebeltoft Kulturhus

Billetter til BLUES N FOOD
25. Oktober 2019

Billettype Pris   Antal  
Billet + mad DKK 300,-
+ gebyr DKK 5,-
Læg i kurv

BLUES N FOOD

25. Oktober 2019 kl. 19:00

Blues n' Food

- Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 -

Entré + mad 300 kr. (medl. 250 kr.)

Sommer er blevet til efterår, men det afholder os ikke fra at lave et af sæsonens sidste grill–arrangementer.

Det bliver med bål, røg og en skøn aften der dufter af barbecue, grillkul og fed blues.

Kulturloft på Maltfabrikken inviterer til Blues n Food med Lars Hagemann og HP Lange der tænder op for de helt store gryder under den åbne himmel. Det bliver outdoor cooking i STOR stil, når arrangementet BLUES n’ FOOD lander i Ebeltoft. 

‘Man kan jo grille udenfor året rundt, så vi håber på fulde huse når vi inviterer til bål, store gryder og grillet godt fra havet' fortæller Morten Fjord der er formand for Kulturloft 'Og så er det godt hold af blues-folk der i Ebeltoft vil ledsage den fantastiske mad'. 

Der er krydderier i Blues & outdoor cooking

’Jambalaya, Crawfish Pie, Filé Gumbo’ lyder omkvædet fra den kendte creolske sang … og netop cajun køkkenet og musikken er på scenen i Kulturloft”. I foråret lavede vi et lignende arrangement, hvor Lars Hagemann fra Flyvefisken stod i røg og damp ved grillerne udenfor det gamle Kulturministerie ... Folk elskede det! Derfor regner jeg da også med udsolgt” lyder det Morten Fjord. ”Det bliver første gang i vores nye sted på Maltfabrikken, og stemningen her er fantastisk. Og det at kombinere skæve oplevelser og interessante artister går åbenbart rent ind hos ebeltofterne … det er nemlig et af Ebeltofts største madmennesker og fire af landets bedste bluesmusikere der står på menuen”.

I 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han  aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues. 

Cd’en har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering:

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.

- Thomas Treo, ekstrabaladet

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.

- Jakob Wandam Bluesnews.dk

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken  - 6 stjerner

- Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.

- Claus H Larsen, Root zone

Bandet på cd’en såvel som live er den sædvanlige trio bestående af HP lange på guitar og vocal, Dave stevens på bas og JK Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefaas trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.

Den nye cd er den 10’ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP lange kåret som årets bluesnavn.

I 2016 fik han årets ærespris af Blueskartellet Horsens.

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.
 

H.P. Lange: Vocal, guitar

Dave Stevens: Kontrabas

Niels Bonefaas: Banjo,fiddle

Jens Kristian Dam: Trommer

Discografi:

1995              Stop Breakin’ down (Midget Records)

2000              Ain’t jivin’ (Midget Records)

2002              Take me home (Midget Records)         

2004              Alongside the blues (Midget Records)

2006              The Delta Connection (Midget Records)
2007              Change sometime (Midget Records)

2008              20 years anniversary (Midget Records)
2010              Saturday night – Sunday morning (Bangforlag)
2013              Motor Blues (Motorploven)

2016              Travelling man blues (Big Gumbo)

Arrangør: Ebeltoft Kulturhus

Kulturloftet på Maltfabrikken
Maltvej 12, 8400 Ebeltoft

Adresse

Google Map
Copyright © 2011 - 2019 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør
-

Kontakt arrangør


Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?